Prajitura cu branza si goji

de anca_rm in Prajituri, 2 Iul 2014 | 816 vizualizari

 

Multa branza si fructe e goji

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 100 gr unt
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • 3 linguri de goji
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pt glazura: 100 gr ciocolata + 2 linguri lapte
  • fulgi migdale pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si goji:

Preincalzim cuptorul la 180 grade


Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul, zaharul vanilat , untul si ouale pana cand se face fina si se topeste zaharul. Adaugam laptele si coaja rasa de lamaie si omogenizam cu ajutorul unei linguri sau spatule .


Punem pe rand faina , grisul si praful de copt amestecand in continuu (trebuie sa avem un aluat ca si de chec , daca branza este mai moale va trebui sa mai puneti faina 1-2 linguri) .


Punem si fructele de goji , mai amestecam de cateva ori si turnam compozitia in tava tapetata cu unt sau cu hartie de copt . Eu am folosit o tava in forma de stea de silicon , dar o tava de 20x30 este foarte buna .


Dam tava la cuptorul incins pentru 30-40 minute .


Prajitura va creste in cuptor dar cand o sa o scoatem afara se va lasa , nu are nimic .


Cand este rece facem glazura : topim ciocolata cu laptele si turnam peste , uniformizam si decoram cu fulgi de migdale .





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

alilianaa 1

02.07.2014, 21:29

tare buna!

Rocsi 1

02.07.2014, 21:34

Mmm ce bunatate de prajitura!

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta