Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta

de Ina in Dulciuri, 19 Dec 2014 | 4270 vizualizari

 

Fragede si aromate.
Reteta preluata de la Laura ( scumpicioasa noastra ), careia-i multumesc :-*

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 200 g Rama mit Butter
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • o lingura aroma/ esenta de menta
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta:

Tinem Rama mit Butter  la temperatura camerei pana se inmoaie, dupa care o mixam impreuna cu zaharul pudra  si ciocolata topita .

Adaugam oul , apoi aroma / esenta de menta si mixam in continuare.  Incorporam apoi cacaoa si faina , in doua transe, omogenizand bine aluatul.

Compozitia se pune in presa de fursecuri si se spriteaza diverse forme in tava tapetata cu hartie de copt . 

Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, cca. 8-10 minute.

Lasam sa se raceasca si le putem pudra cu zahar sau glazura.

TIPS-URI

1

Daca sunt tinute in recipient cu capac, se mentin fragede timp indelungat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise si bezea