Fursecuri insiropate cu crema de vanilie

de anelina in Dulciuri, 12 Iun 2011 | 5497 vizualizari

 

Este o reteta usor de facut si nu foarte costisitoare.V-o recomand cu mult drag.Este un deliciu!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • o lingura de apa
  • 120 ml ulei
  • 125 gr zahar
  • un plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 3-4 linguri nuca de cocos
  • un plic praf pentru crema cu gust de vanilie de la dr.oetker si 200 ml lapte
  • finetti sau ciocolata topita pentru decor
  • pentru sirop 200 g zahar si 300 ml apa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri insiropate cu crema de vanilie:

Ouale,lingura de apa,zaharul,coaja de lamaie si esenta de vanilie se amesteca toate impreuna.Amestecam foarte bine.Apoi se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si fulgi de cocos.Aluatul trebuie sa fie potrivit,nici prea tare nici prea moale.Cu mainile unse cu ulei se formeaza bilute(ca la rafaello dar le turtim putin)de 5-6 cm.Se coc in cuptorul preincalzit,pana cand devin aurii pe talpa.


SIROPUL:Intr-un ibric punem apa si zahar la fiert pana se formeaza un sirop.Dupa ce a fiert siropul,se lasa timp de 2-3 minute la "racit" iar fursecurile trebuie sa fie reci.Luam fursecurile,le inmuiem in sirop rand pe rand si le asezam pe un platou/tava.Dupa ce le-am inmuiat,preparam crema urmand instructiunile de pe ambalaj.Cand este gata,punem deasupra fiecarui fursec crema,si deasupra cremei putina ciocolata/finetti.


Pofta Buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri insiropate cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

anelina 1

17.06.2011, 12:35

mutumesc pt comentarii

oana_pisicutza16 1

05.10.2011, 20:19

babi5 1

27.09.2013, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune