Gaina de dupa gard

de epurasha2bb in Pui, 8 Apr 2010 | 5462 vizualizari

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 10:20

tare denumirea

Miha 1

08.04.2010, 10:31

Super tare! Eu am mai studiat "problema" intre timp si am aflat ca pentru stabilitate se pune si o felie de salam/ sunca pe felia de paine si in ea se infing grisinele. Un pont bun pentru data viitoare.

epurasha2bb 1

08.04.2010, 10:33

mersi pusikmea!
miha mersi de pont ! pai poate asa reusesc si eu sa termin tot cosul!

danis 1

08.04.2010, 10:34

super roberta arata minunata felicitari

Rocsi 1

08.04.2010, 10:49

luminita20_2006 1

08.04.2010, 11:46

imi place denumirea tare mult...la fel si reteta cu garduletul asta parca e mai buna

epurasha2bb 1

08.04.2010, 12:51

multumesc, multumesc! ma bucur ca v-a placut ce am preparat! a fost bun si burtica s-a rontunjit pe masura, ca un ursulet panda cu labutele-n sus am stat!

madi_marin 1

08.04.2010, 13:22

foarte tare denumirea..... arata super...

epurasha2bb 1

08.04.2010, 14:01

mersi madi!

Sylvia 1

08.04.2010, 17:02

EXCELENT ARATA

ionix 1

08.04.2010, 17:05

eu ma duc dupa gard, o sa stau "cuminte" cu gaina-n burtica

epurasha2bb 1

08.04.2010, 17:43

mai ionix mi-au lipsit comentariile tale!pe unde mi-ai fost? pe la ceva Nisipuri de aur sau vreo Coasta de azur ?sau ..pe aici dupa vreun gardutz neaosh

ionix 1

08.04.2010, 17:49

ehe, vise taica vise... pai, inainte de Paste am bucatarit intruna timp de o saptamana si apoi m-am imbolnavit din diverse motive eh, dar trece trece cu apa rece dar, am revenit cu forte proaspete

epurasha2bb 1

09.04.2010, 09:16

asa bravo!bine ai revenit!

ionix 1

09.04.2010, 09:40

mltumesc!

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:27

pfiii, tocmai acu mi-a enit ideea dar data viitoare cand fac reteta din nou(cat de curand) am sa modelez compozitia sub forma de gainusa si le prajesc asa , apoi fac un gard mai lung cu fire de praz ca ala sigur mi-ajunge sa impletsc bine dupa grisine.Ca baza am sa fac niste friganele (paine data prin ou si putina branza rasa) si sigur vor sta mai bine grisinele.Am sa trec sfaturile astea la tipsuri(ponturi) si data viitoare asa va arata, chiar o gaina dupa gard.Pana atunci o sa postez un cocosel de orez !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez