Galuste imperiale

de alinutzika in Supe, 6 Mar 2012 | 1599 vizualizari

 

O reteta buna, gustoasa, dar migaloasa. Adica, ia mult timp preparatul..:))

 

INGREDIENTE

  • PT GALUSTE:
  • 100 gr faina
  • 100 gr gris
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr unt
  • 6 oua
  • sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Se bat ouale. Se adauga cascavalul ras si celelalte ingrediente, amestecand bine. Se pune compozitia intr-o tava, pe hartie de copt si se coace 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca putin marginile.


Cand se raceste, se decupeaza cu formele dorite si se adauga in supica de pui, unde se lasa sa mai fiarba 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

aziz 1

07.03.2012, 13:49

delicioase!!!!!!

MIUTA 1

07.03.2012, 14:29

Excelent arata
Cred ca ai muncit dar sunt sigura ca rezultatul a fost pe masura

alinutzika 1

07.03.2012, 14:36

va multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de brocoli si sparanghel