Galuste “infailibile” pentru supa

de Doinavar in Supe, 14 Feb 2013 | 20719 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

14.02.2013, 12:12

ce haioasa e introducerea )
penultima data cand am facut supa cu galuste au iesit MINUNATE! - eram superfericita ), dar alaltaieri am facut iar (e preferata copiilor) si am pus 3, s-au imprastiat apoi am mai pus gris si au iesit bine
O sa incerc varianta ta ca tare am si eu de furca cu galustele astea

Rocsi 1

14.02.2013, 12:18

Denissa 1

14.02.2013, 12:19

Si eu am supa pe foc. La galuste eu nu sting bicarbonatul, il pun asa impreuna cu oul si uleiul.

diaconta 1

14.02.2013, 12:56

Interesant eu totusi am o retinere in a folosi bicarbonat in galuste

Bya Ralu 1

14.02.2013, 12:57

Lau 1

14.02.2013, 15:26

gaby_gabytza 1

14.02.2013, 16:25

ianculubita 1

14.02.2013, 17:10

MotanLaOale 1

14.02.2013, 17:46

mamaieelena 1

14.02.2013, 18:08

Doinavar 1

14.02.2013, 19:03

Am observat ca galustele, si nu numai, fiecare le face in felul ei. Am "descoperit" si eu una si mi-a placut. Bicarbonat am pus putin, putin de tot. Am scris "varf" de cutit, dar am folosit unul foarte micut... L-am cautat cu lupa.
Va multumesc pentru comentarii.

Sim0na 1

14.02.2013, 19:43

danakarin 1

14.02.2013, 23:01

Ai dreptate, la face bine sa stea o vreme!

Panacris 1

15.02.2013, 14:12

De reținut!

mihaelar63 1

06.04.2013, 03:35

Incercam si varianta aceasta
Razboiul de 100 de ani s-a terminat si de ghilele nu mai este nevoie

Geanina87 1

11.04.2013, 09:16

Bucataras Monica 1

11.04.2013, 09:18

si eu fac la fel , doar ca pun un virf de cutit de praf de copt , fara a fi stins si compozitia o tin un pic deoparte ,nu chiar 60 min ,

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:02

se intareste beton daca sta mult, se pun imediat in supa !

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:23

daca pui 4-5 linguri de gris la un ou, fara altceva, si puse imediat in supa. la urma picuri apa rece [peste ele !

babi5 1

27.05.2013, 14:00

Pentru mine este ceva inedit dar le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste, reteta ca la mama, fara secrete