Gateau Normand

de Sylvia in Prajituri, 12 Feb 2010 | 5433 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

12.02.2010, 14:05

De unde stim care portocala e tratata si care nu?

Sylvia 1

12.02.2010, 14:14

Miha scrie pe el, sunt obligati . La magazinele mai mari la standul de portocale si lamai sunt separat cele care nu sunt tratate, eu cumpar pt prajituri ( se si strica f repede ) sunt mai scumpe si sunt si ambalate alfel. Oricum o sa modific si in reteta ca am tradus-o fara sa ma gandesc la asta, o sa pun " de preferinta netratate" ca poate nu se gasesc asa usor cele netratate si nu cred ca si e o mare problema daca se pune putina coaja si "tratata"

Teo 1

12.02.2010, 21:10

chiar frumos arata, si feliuta destul de consistenta;comunici frumos si in scris si ''la bucatarie''!radiez de multumire cand '' te citesc'' !

Rocsi 1

12.02.2010, 21:40

vreau si eu o bucatik mik mik

ANCA 1

12.02.2010, 22:38

la noi nu scrie nicaieri, pt ca toate-s tratate..produsele bio sunt pe raft separat, insa la fructele si legumele importate nu am vazut asa ceva nicaieri..

Sylvia 1

13.02.2010, 12:07

Teo draguta esti o bucata mare pt tine cu o cana de lapte fierbinte

Sylvia 1

13.02.2010, 12:07

Rocsi si pentru tine

ionix 1

13.02.2010, 12:09

valeu... arata asa mai hmm regal... super

Sylvia 1

13.02.2010, 12:12

Anca,probabil nu e asa o mare problema daca se spala bine, noi care am trait in Romania am trecut si rezistat la mai multe decat o coaja de portocala tratata

silvi0ara 1

16.02.2010, 22:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos( Rafaello)