Gazpacio

de anisoara in Mancaruri de post, 22 Iun 2010 | 8132 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

23.06.2010, 13:11

Trebuie MUSAI incercata reteta vara asta!

eclerash 1

23.06.2010, 14:26

interesant...ma bate gandul sa o incerc si eu!

anisoara 1

23.06.2010, 15:29

Multumesc de furculite,si sper sa ba placa la gust. se prepara in 10 minute.

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 17:27

daca o sa castig si eu robotul sau macar blederul cu siguranta o incerc

jolygina 1

23.06.2010, 17:34

da are multe vitamine as gusta si eu

marieta 1

23.06.2010, 18:19

foarte bun gazpacio!!! eu in spania mam invatat sal mananc cu crutoane de paine prajita in ulei de masline!!este o supa foarte buna si racoritoare!!!

Laly 1

23.06.2010, 22:50

Pusik multa bafta la robot.Si eu trebuie sa-l incerc neaparat.Super

anisoara 1

23.06.2010, 23:24

Pusic , din suflet iti doresc sa castigi. si la toate fetele, la fel sa aveti ceia ce va doriti.

anisoara 1

23.06.2010, 23:27

Marieta e o receta originala, poti sa o servesti ca bautura racoritoare, poti sa o servesti cu carne sau peste, poti sa o servesti , ca o supa , in cazul tau. Eu ma gandeam sa expun in alta recete de crutoane , aceasta varianta. E sanatoasa si plina de vitamine.

anisoara 1

23.06.2010, 23:29

Jolygina, acum e timpul lui de preparare, din legume de pe vatra. Bafta

nadina73 1

24.06.2010, 18:32

e grozava si eu fac putin difertita e super buna 5 linguri

anisoara 1

25.06.2010, 01:16

vreau sa stiu care este diferenta.

Dana Cristea - pusikmea 1

25.06.2010, 09:10

laly, anisoara multumesc frumos, speranta moare ultima

adry88 1

18.05.2011, 21:41

super tare reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fatuş - Salata de paine ( de post)