Gazpacio

de anisoara in Mancaruri de post, 22 Iun 2010 | 5063 vizualizari

 

O bautura racoritoare , foarte indragita si raspandita in Spania in zilele de vara , pline cu soare . Iti potoleste foarte bine setea, si in `plus , contine o sumedenie de vitamine in stare naturala. Se prepara extrem de repede si e foarte gustos alaturi de o bucatica de carne sau peste preparat la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de rosii
  • uo n castravete mare sau 2 mai mici
  • un ardei
  • o jumatate de ceapa mijlocie
  • o lingura de otet alb de masa (%slab) 
  • o lingura de ulei de masline
  • 60-80 ml de apa minerala
  • cuburi de gheata
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacio:

Se spala bine cu apa fierbiente legumele .E necesar de folosit pt gazpacio rosii mai carnoase. Se curata coaja la castravete, se taie codita la ardei, si totul se taie in bucati maricele si se pun intr-un vas mare. Se curata ceapa si se taie cuburele. In blender se adauga pe rand, rosiile si se mixeaza, castravetii , ardeiul. ceapa se mixeaza la o viteza din ce in ce mai mare, deoarece e necesar sa primim o compozitie foare, foarte finuta. Se adauga apa , otetul, sarea, uleiul se totul se mixeaza foarte bine. Se toarna intr-un ulcior si se pune in friigider.


Se bea numai rece, la dorinta cu cuburi de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anisoara 1

25.06.2010, 01:16

vreau sa stiu care este diferenta.

Dana Cristea - pusikmea 1

25.06.2010, 09:10

laly, anisoara multumesc frumos, speranta moare ultima

adry88 1

18.05.2011, 21:41

super tare reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu legume