Gem de caise

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 8 Iul 2013 | 14884 vizualizari

COMENTARII (20)

iry-gabriela 1

08.07.2013, 07:43

ralu_ca 1

08.07.2013, 07:45

asta fac si eu acum...gem de caise

MotanLaOale 1

08.07.2013, 08:11

Lorra 1

08.07.2013, 08:22

Tare bun

Patricia Iordache 1

08.07.2013, 08:27

Si eu ma apuc, zilele acestea...

Ela68 1

08.07.2013, 08:37

Cleme, ai facut pentru o armata .
Eu am incropit 5 borcanele mici.

Dea_Dea 1

08.07.2013, 08:50

Bunnn

diaconta 1

08.07.2013, 08:57

fain gemi tu Leoaico

papabundetot 1

08.07.2013, 09:00

frumos!!

delia64 1

08.07.2013, 09:33

bun , bun !!!!!!!!

laura_n 1

08.07.2013, 10:27

cat costa borcanul?

Constelatialeu 1

08.07.2013, 10:45

Burticuta negociem....o scoatem noi la pace...

kukibella 1

08.07.2013, 11:01

harnicuta mai eşti

Cris2711 1

08.07.2013, 11:06

)super, harnicutz-o

Bunica 1

08.07.2013, 11:12

Leii vaneaza noaptea si ziua se odihnesc,tu n-ai odihna nici zi nici noapte

Corinuta 1

08.07.2013, 11:14

harnica tare!

Merisor 1

08.07.2013, 12:00

Bun, daca raman in pana stiu de unde sa iau la iarna

Sim0na 1

08.07.2013, 14:27

Traiasca mama, ca ea ma aprovizioneaza cu bunatati d-astea

Rocsi 1

08.07.2013, 15:08

Cine este harnic are la iarna de toate. Bravo!

simona72 1

08.07.2013, 16:43

Bravo draga mea!! Multa munca da la iarna stai cu burta-n sus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise