Gem de caise

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 8 Iul 2013 | 12896 vizualizari

 

E bun,tare bun,preferatul meu ,asa ca am facut nu m-am jucat....

 

INGREDIENTE

  • 30 kg caise
  • 4,5 kg zahar
  • 300 g samburi de caise
Portii: 34
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Se oparesc caisele,se curata de coaja si se scot samburii.Exact nu stiu cat a ramas din 30 kg,dupa ce le-am curatat de coaja si samburi.Le-am pus intr-un tuci am adaugat zaharul,nu l-am vrut foarte dulce,imi place dulce acrisor ,si am amestecat bine.Am pus o dura pe ochiul de la aragaz,am pus tuciul si la foc mediu l-am lasat sa fiarba,amestecand din cand in cand in el sa nu se lipeasca.L-am fiert pe parcursul a 2 zile,ca eu noaptea mai si dorm.....in total cred ca au fost 12-13 ore.Spre final cu vreo ora inainte sa sting focul am adaugat samburii de caise,curatati de pielita aia amaruie.L-am pus in borcane fierbinte,am incins bine cuptorul,apoi am stins focul si am bagat borcanele acolo.Mi-au iesit 35 de borcane din cele de 400 g.

 

TIPS-URI

1

rabdare,rabdare si iar rabdare....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

08.07.2013, 14:27

Traiasca mama, ca ea ma aprovizioneaza cu bunatati d-astea

Rocsi 1

08.07.2013, 15:08

Cine este harnic are la iarna de toate. Bravo!

simona72 1

08.07.2013, 16:43

Bravo draga mea!! Multa munca da la iarna stai cu burta-n sus

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise