Gem de capsuni

de lilik in Dulceata / Gem, 18 Iun 2011 | 4641 vizualizari

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

18.06.2011, 18:49

Minunat!!!!!! Totul...cu capsuni delicioase....gem, dulceata, prajituri, spuma...iubesc capsunile

marcela1979 1

18.06.2011, 18:57

bun bun

Cris2711 1

18.06.2011, 19:07

extra lecker prezentarea

Rocsi 1

18.06.2011, 19:13

minunat

lilik 1

18.06.2011, 19:38

Dana Cristea - pusikmea 1

18.06.2011, 20:10

super!!!tre' sa fac si eu pana mai sunt capsuni pe piata

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:41

bun

Bayram 1

19.06.2011, 07:51

Super prezentarea!!!!

nina46 1

19.06.2011, 08:40

am citit in cartea de dulciuri ca zeama de lamaie se pune la urma, dupa ce au fiert fructele !

Anamaria7 1

19.06.2011, 09:53

bunatate inmiresmata

DIANA B 1

19.06.2011, 11:50

aziz 1

19.06.2011, 12:12

super bun

La Ancuta 1

19.06.2011, 12:49

foarte bun

mirela0911 1

19.06.2011, 12:51

tare bun gemul

diaconta 1

19.06.2011, 16:58

minunat

MotanLaOale 1

20.06.2011, 15:27

mena29 1

20.06.2011, 19:16

ionela2682 1

20.06.2011, 21:23

lilik 1

23.06.2011, 10:41

Nina46 eu de cand fac dulceata si gem am pus zeama de lamaie la inceput...acum ce sa zic o fii cum e scris prin carti,dar eu sunt multumita de rezultatele obtinute si iti pot spune ca mai am si acum dulceata de anul trecut facuta in acelasi mod si se mentine perfect ramane la aprecierea fiecaruia cum sa faca propria dulceata sau propriul gem

lilik 1

23.06.2011, 10:42

va multumesc frumos tuturor

adry88 1

03.07.2011, 12:47

frumoasa prezentarea

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsune