Gem de catina

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 6915 vizualizari

COMENTARII (24)

laura_n 1

21.10.2012, 20:47

o nebunie

Cris2711 1

21.10.2012, 20:47

nu am mancat niciodata

portiadelumina 1

21.10.2012, 20:47

Delicios şi sănătos

T I M E A 1

21.10.2012, 20:47

nici eu nu am mancat

Lau 1

21.10.2012, 20:49

Rocsi 1

21.10.2012, 20:51

Buni sa imi trimiti si mie sa vad si eu cum e

diaconta 1

21.10.2012, 20:51

cred ca-i foarte bun

Mitinita 1

21.10.2012, 20:57

supern-am incercat,dar tare bine arata

Zamfira 1

21.10.2012, 21:03

un borcanel si la Brasov...

Bunica 1

21.10.2012, 21:14

Il prinzi ,ca il trimit

Bunica 1

21.10.2012, 21:15

Am facut si gem de paducel,dar nu mai gasesc pozele)Gemul de paducel seamana la gust cu marmelada,care se gasea la cutii de lemn cand eram eu mica.

Bunica 1

21.10.2012, 21:17

Fetelor nu va vine sa credeti cat este de bun si are o culoareeeee.

ela 1

21.10.2012, 21:36

MotanLaOale 1

21.10.2012, 21:36

adry88 1

21.10.2012, 21:42

gaby_duceag 1

21.10.2012, 21:56

cica "se capaceste")

mirela0911 1

21.10.2012, 22:04

Ce bun trebuie sa fie!

LUK 1

22.10.2012, 09:29

asta e si sanatos si gustos

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 10:28

asta da gem! Bun, bun

lilik 1

22.10.2012, 15:57

numai bunatati faceti

Panacris 1

22.10.2012, 16:07

Buni

Sim0na 1

23.10.2012, 11:15

alba_zori 1

02.12.2012, 08:23

foarte buna este catina,eu am ulei de catina,se zice ca este foarte bun la sanatate,trateaza diferite boli si intareste organismul,si cred si gemul la fel,minunat

Bunica 1

02.12.2012, 09:00

Catina intareste imunitatea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese