Gem de catina

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 6923 vizualizari

 

Stiti proverbul ca cine cere nu piere? Eu sunt aceea.....

 

INGREDIENTE

  • 1l.pasta de catina
  • 750g.zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de catina:

Intr-o cratita de 4 l am pus pasta de catina si zaharul si le-am pus la fiert.

Din cand in cand am amestecat pentru a nu se prinde.

L-am fiert pana s-a ingrosat putin.

Se lasa sa se raceasca si se pune in borcan.

se capaceste si la camara cu el.

Este delicios!

TIPS-URI

1

Gemde catina,catina,zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de catina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

23.10.2012, 11:15

alba_zori 1

02.12.2012, 08:23

foarte buna este catina,eu am ulei de catina,se zice ca este foarte bun la sanatate,trateaza diferite boli si intareste organismul,si cred si gemul la fel,minunat

Bunica 1

02.12.2012, 09:00

Catina intareste imunitatea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni