Gem de nectarine si portocale

de ianculubita in Dulceata / Gem, 25 Mai 2013 | 8899 vizualizari

COMENTARII (11)

Valclaudia 1

25.05.2013, 09:49

ce culori!

Satisfyyourcravings 1

25.05.2013, 10:00

Wow, cum arată!

Bya Ralu 1

25.05.2013, 10:26

sasha 1

25.05.2013, 10:37

DELICIOS !! si ce culoare frumoasa are

Anett 1

25.05.2013, 10:38

tare bun! Voi incerca si eu!

adry88 1

25.05.2013, 11:12

super bun!

Alina26 1

25.05.2013, 11:13

ce bunatate!!trimite-mi si mie un borcan !!! arata super!! .-bd

delia64 1

25.05.2013, 14:47


ce bunatateee !!!!!!!!!!!!1

diaconta 1

25.05.2013, 22:05

ce culoare superba are
eu zic ca asta e avantajul folosirii gelfixului,chiar daca multi sunt impotriva lui)fructele isi pastreaza culoarea minunata.
si se prepara foarte usor

Rocsi 1

25.05.2013, 22:17

Ce bine suna. Imi imaginez ca a iesit delicios

ianculubita 1

26.05.2013, 08:54

Dupa cum v-am spus,nici eu nu eram de acord cu acest Gelfix,dar cum eu sunt o fixista pe aspect,il voi folosi;credeti ca gemurile din comert cu asemenea culoare nu pun nimic????si de asemenea ramane si aroma fructelor!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine