Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 6821 vizualizari
kamy 1
mona...cel mai bun compot e cel de rabarbar
ruxy...multumesc
cris....multumesc
diaconta 1
bun bun buuuuuuuuuuuuuuuun
dia...buuuun
Anamaria7 1
ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?
ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms
adry88 1
foarte bun
MotanLaOale 1
trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata
eduard....asa-i
vladimir....bun bun
gaby_gabytza 1
gabytza....ms
Bucataras Medi 1
ce culoare frumoasa..............
medi....multumesc
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Rocsi
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!