Gem de rabarbar

de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 3773 vizualizari

 

Un gem acrisor si aromat

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.rabarbar
  • 500 gr.geliezucker
  • 1 ling.afine congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de rabarbar:

Rabarbarul l-am curatat,l-am taiat mai mic si l-am tocat cu robotul.L-am pus intr-o craticioara cu putina apa impreuna cu afinele zdrobite si le-am lasat putin sa fiarba pana s-a inmuiat rabarbarul si a scazut apa dar nu de tot.Am adaugat zaharul si am mai fiert 10 min.Am pus in borcane,am pus capacul si borcanele in patura pana a doua zi.


 

TIPS-URI

1

afinele le-am pus ptr.culoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de rabarbar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

kamy 1

26.05.2011, 09:26

gabytza....ms

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 12:54

ce culoare frumoasa..............

kamy 1

26.05.2011, 15:26

medi....multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine