Dulceata din flori de salcam

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 25 Mai 2011 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2l apa
  • 2kg zahar
  • 1kg flori
  • sucul de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din flori de salcam:

Am pus apa si zaharul pe foc(timp de 60min).


Am cules florile de pe ciochine, apoi le-am lasat cateva minute in apa pt a iesi toate ganganiile. Le-am spalat bine in cateva ape dupa care le-am adaugat in oala in care am pus apa si zaharul(dar asta numai dupa ce a fiert 60min).


Am dat la foc mic si am lasat asa pana cand a devenit ca o gelatina,am adaugat si sucul de la lamai si am mai lasat 5min dupa care am dat la o parte de pe foc.


Am pus dulceata fierbinte in borcanele dupa care le-am pus in cuptor cam 20min.Le-am lasat in cuptor pana a doua zi,dupa care le-am depozitat in camara.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

mihaelaM 1

26.05.2011, 14:03

super

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:13

vreau si eu ...

mihaelaM 1

27.05.2011, 10:00

dau cu mare placere mamaie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam