Gem de struguri

de lili in Dulceata / Gem, 28 Feb 2018 | 2528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg struguri
  • 1 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
  • vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de struguri:

Strugurii ii spalam bine, ii curatam de codite si ii punem la fiert. In oala in care ii fierbem punem apa cat sa ii acopere. Dupa ce au fiert, ii strecuram. Siropul rezultat il punem iar la fiert cu zaharul pana se leaga. O sa adaugam  vanilia si zeama de la o lamaie. Gemul este gata cand este legat, pe farfurie ramane ca un bob.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

28.02.2018, 14:25

Gherca Daniela 1

28.02.2018, 16:04

super

diaconta 1

28.02.2018, 16:14

Nu am gustat si nici nu m pregatit pana acum din struguri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mere la borcan pentru iarna, fara zahar