Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 29 Sep 2020 | 5095 vizualizari
MotanLaOale 1
mihaelar63 1
Bravo !!! Munca de chinez batran Trebuie mare rabdare sa prepari asa ceva !!!Si in zona noastra exista soiul acesta de struguri . Este foarte raspandit . Acum ca ne-ai spus tu , cred ca din cauza aromei si arezistentei la daunatori .
Ancutsa 1
Si mie imi place gemul de struguri, fac in fiecare an si cred ca avem acelasi soi, dupa aspect. E migaloasa partea cu scos samburii, dar merita!
madi_marin 1
Foarte bun!
Adi 1
Bun!
Panacris 1
Pffff, eu sunt răbdătoare, dar nici chiar așa! Bravooo!
dantes 1
Rocsi 1
Nu am mancat niciodata gem de struguri, dar cred ca este minunat! Bravo!
oanapl 1
Ce bun și aromat este!
Gherca Daniela 1
fain si gustos!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!