Ghiveci de legume

de MIUTA in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 4655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati ceapa
  • 2 gogosari
  • 2 ardei verzi
  • o vanata
  • un dovlecel
  • o mana de pastai
  • 5-6 cartofi mici
  • putina varza
  • 100 gr mazare
  • conopida(3-4 buchetele)
  • 3 buc.morcovi
  • 2 rosii
  • o cana bulion
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Am pregatit aceasta reteta de Ghiveci de legume astfel:

Se pune la calit in ulei ceapa, gogosarul si ardeii taiati cubulete marunt.

Se adauga morcovul dat pe razatoarea mare. Se lasa la calit cateva minute.

Se adauga fasolea si varza. Se lasa 10 minute sa fiarba inabusit sub capac la foc potrivit.

Adaugam cartofii taiati cubulete si turnam apa atat cat sa acopere toate legumele.

Se lasa sa fiarba pana aproape sunt fierti cartofii.

Se pun vanata, conopida si dovlecelul taiat cubulete.

Se adauga sare si vegeta.

Se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga rosiile decojite si taiate marunt si cana de bulion.

Se pune mazarea si patrunjelul verde tocat fin.

Se adauga piper si sare daca mai este nevoie.

Se da cratita 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

Va recomand sa preparati aceasta reteta de Ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post (piure de cartofi cu ghiveci )