Ghiveci de legume

de MIUTA in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 4740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati ceapa
  • 2 gogosari
  • 2 ardei verzi
  • o vanata
  • un dovlecel
  • o mana de pastai
  • 5-6 cartofi mici
  • putina varza
  • 100 gr mazare
  • conopida(3-4 buchetele)
  • 3 buc.morcovi
  • 2 rosii
  • o cana bulion
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Am pregatit aceasta reteta de Ghiveci de legume astfel:

Se pune la calit in ulei ceapa, gogosarul si ardeii taiati cubulete marunt.

Se adauga morcovul dat pe razatoarea mare. Se lasa la calit cateva minute.

Se adauga fasolea si varza. Se lasa 10 minute sa fiarba inabusit sub capac la foc potrivit.

Adaugam cartofii taiati cubulete si turnam apa atat cat sa acopere toate legumele.

Se lasa sa fiarba pana aproape sunt fierti cartofii.

Se pun vanata, conopida si dovlecelul taiat cubulete.

Se adauga sare si vegeta.

Se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga rosiile decojite si taiate marunt si cana de bulion.

Se pune mazarea si patrunjelul verde tocat fin.

Se adauga piper si sare daca mai este nevoie.

Se da cratita 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

Va recomand sa preparati aceasta reteta de Ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez