Gnocchi

de JustLoveCookin in Paste, 9 Noi 2010 | 6865 vizualizari

COMENTARII (19)

lacrimioara 1

09.11.2010, 13:36

interesant o sa o probez si eu 5 furcu de la mine

Rocsi 1

09.11.2010, 13:37

interesant..nu am papat niciodata

epurasha2bb 1

09.11.2010, 13:41

eu am papat sunt buni! si imi place imaginea!5f!

luminita20_2006 1

09.11.2010, 13:46

interesant

gugugh 1

09.11.2010, 13:48

cred ca am sa incerc si eu reteta ta, am mancat in franta cu un sos bun de branza

LeBlogPiquant 1

09.11.2010, 14:10

Si mie imi plac foarte mult.. eu ii fac cu sos de rucola si unt
O sa incerc si cu sos bolognez

mamaieelena 1

09.11.2010, 14:10

arata bine si nu sunta rai deloc cred ca am sa-i incerc

divainbucatarie 1

09.11.2010, 14:41

La Ancuta 1

09.11.2010, 15:27

silvi0ara 1

09.11.2010, 15:52

Adinacarla 1

09.11.2010, 17:35

foarte frumosam sa incerc si eu

lia maria 1

09.11.2010, 17:44

Bine ai venit in gasca noastra iar ce ai facut tu aici cred ca sunt tare buni

mihaelar63 1

09.11.2010, 18:03

Suflu nou pe bucataras ,, bine ai venit !!!'' imi place ce si cum ai gatit dar prezentarea e super Ai idee dacAies bine si fara ou pentru perioada postului ?

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 01:18

Wooow ce primire calduroasa!!! Voi chiar formati o echipa super cool...Si ma bucur ca m-am alaturat voua.Multumesc mult pentru comentarii si aprecieri,inseamna mult pentru mine.

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 01:20

Lia,bine v-am gasit !! Si da, sunt extraordinar de buni...Facuti in casa si cu un ragù bun,te apropii de rai mancandu-i.

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 01:44

@mihaelar63 : Multumesc mult pentru caldurosul bun venit si pentru ideea de articol pe care tocmai mi-ai dat-o.De fapt e preferabil ca gnocchi sa aiba un gust fin de cartof si cu cat mai lejeri cu atat mai bine.Sunt chiar mai buni fara oua,pentru asta insa trebuie sa eliminam factorul umiditate din cartof,deci sa il coacem pe aburi sau in cuptor,sau daca ii fierbem,sa o facem cu cateva ore inainte de a-i folosi.Iar al doilea punct sensibil ar fi tipul cartofilor.Nu e bine sa folosim cartofi noi,ci vechi,cu coaja rosie sau galbeni fainosi.Cu astea doua tips-uri iti vor iesi niste gnocchi absolut divini,cu un gust fin si foarte lejeri. Pupici si mulltumesc inca o data pentru aceasta primire !

gaby_duceag 1

10.11.2010, 13:14

bun venit!ce de retete bune si apetisante!!!

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 17:18

Bun gasit ! La mai multe retete,ca ma deranjeaza tare eticheta de incepator cred ca le-ati facut anumea

Cris2711 1

12.03.2011, 14:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu mozzarella in sos de rosii