Gnocchi cu sos

de adry88 in Paste, 27 Sep 2012 | 4442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • faina
  • sos
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 catei usturoi
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 linguri faina
  • busuioc uscat
  • 3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos:

Cartofii ii spalam si ii fierbem in coaja cat sa intre furculita in ei.


Dupa ce s-au racit ii curatam si ii dam prin razatoare, dupa care adaugam ouale, sarea si faina cat sa iasa un aluat lipicios


Pe masa infainata luam aluatul si il rostogolim pana obtinem un cilindru,dupa care taiem grosime de cca 2 cm si modelam cu furculita


Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,cand da in clocot adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 6-7 minute (sa se ridice la suprafata). Ii scoatem cu o paleta si ii stropim cu ulei


SOS


Topim untul si adaugam ceapa taiata solzisori, usturoiul tocat si calim putin dupa care adaugam faina si amestecam continuu, adaugam laptele si lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase. La final adaugam smantana si sare,piper dupa gust


Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

27.09.2012, 21:25

bune!!!

adry88 1

28.09.2012, 07:44

Sim0na 1

28.09.2012, 13:52

foarte bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor