Gnocchi cu sos de rosii

de Lau in Paste, 27 Iul 2012 | 3298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 250-300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • SOS DE ROSII
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • busioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.

Cand au fiert ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.

Cand s-au racit ii pisam, adaugam faina, sarea si oul. Se framanta pana se obtine un aluat omogen.

Se ruleaza baghete la o grosime de cca 2 degete si cu un cutit taiem bucati de cca 2-3 cm.

Ii asezam pe masa infainata pana tarminam.

Intr-o oala punem apa cu sare si punem pe foc, cand fierbe adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 3 minute. Cand s-au ridicat la suprafata sunt gata. Ii scoatem cu o paleta intr-o strecuratoare.

Sosul-calim ceapa si usturoiul in putin ulei, adaugam 2 linguri de pasta de tomate amestecate cu 1 cana de apa. Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam rosiile date prin razataore, lasam sa fiarba cca 10 minute dupa care oprim focul si potrivim de sare, piper si busuioc

Amestecam sosul cu gnocchi dupa care servim(noi am servit cu telemea rasa deasupra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini si gnocchi cu sos alb