Gnocchi cu sos de rosii

de Lau in Paste, 27 Iul 2012 | 2209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 250-300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • SOS DE ROSII
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • busioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.


Cand au fiert ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.


Cand s-au racit ii pisam, adaugam faina, sarea si oul. Se framanta pana se obtine un aluat omogen.


Se ruleaza baghete la o grosime de cca 2 degete si cu un cutit taiem bucati de cca 2-3 cm.


Ii asezam pe masa infainata pana tarminam.


Intr-o oala punem apa cu sare si punem pe foc, cand fierbe adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 3 minute. Cand s-au ridicat la suprafata sunt gata. Ii scoatem cu o paleta intr-o strecuratoare.


Sosul-calim ceapa si usturoiul in putin ulei, adaugam 2 linguri de pasta de tomate amestecate cu 1 cana de apa. Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam rosiile date prin razataore, lasam sa fiarba cca 10 minute dupa care oprim focul si potrivim de sare, piper si busuioc


Amestecam sosul cu gnocchi dupa care servim(noi am servit cu telemea rasa deasupra)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

27.07.2012, 21:25

iri_iri 1

28.07.2012, 05:08

Lau 1

28.07.2012, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu ciuperci de padure