Gnocchi cu sos de rosii

de Lau in Paste, 27 Iul 2012 | 2060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 250-300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • SOS DE ROSII
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • busioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.


Cand au fiert ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.


Cand s-au racit ii pisam, adaugam faina, sarea si oul. Se framanta pana se obtine un aluat omogen.


Se ruleaza baghete la o grosime de cca 2 degete si cu un cutit taiem bucati de cca 2-3 cm.


Ii asezam pe masa infainata pana tarminam.


Intr-o oala punem apa cu sare si punem pe foc, cand fierbe adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 3 minute. Cand s-au ridicat la suprafata sunt gata. Ii scoatem cu o paleta intr-o strecuratoare.


Sosul-calim ceapa si usturoiul in putin ulei, adaugam 2 linguri de pasta de tomate amestecate cu 1 cana de apa. Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam rosiile date prin razataore, lasam sa fiarba cca 10 minute dupa care oprim focul si potrivim de sare, piper si busuioc


Amestecam sosul cu gnocchi dupa care servim(noi am servit cu telemea rasa deasupra)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

27.07.2012, 21:25

iri_iri 1

28.07.2012, 05:08

Lau 1

28.07.2012, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu bacon şi sos de smântână