Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2015 | 4454 vizualizari

COMENTARII (18)

CameliaR 1

28.12.2015, 16:17

Buuun

Cris2711 1

28.12.2015, 16:29

Camelia se merita

Bya Ralu 1

28.12.2015, 16:46

bun bun

Gherca Daniela 1

28.12.2015, 16:48

bune!

alilianaa 1

28.12.2015, 16:58

Tare-mi place ce ai facut tu aici, Cris!!!

Bunica 1

28.12.2015, 17:37

O bunătate!

reisnaor_2006 1

28.12.2015, 17:51

o bunatate

diaconta 1

28.12.2015, 18:25

Ce bunatate ai facut Crisulino

Micutza Luana 1

28.12.2015, 18:42

Delicioaseeeee

Constelatialeu 1

28.12.2015, 18:50

Doua portii de parmezan va rog...

MotanLaOale 1

28.12.2015, 19:20

bun bun

Rocsi 1

28.12.2015, 20:47

Cat de bine mai arata!

Cris2711 1

28.12.2015, 22:27

va multumesc,dragii mei

miki_a 1

28.12.2015, 23:15

Yami-yammm!!! Tare bine arata si combinatia sigur e grozav de buna!

Andra_Constantinescu 1

29.12.2015, 08:40

Mmm...ce bine arata!

Valclaudia 1

29.12.2015, 09:01

Cris2711 1

29.12.2015, 10:50

va multumesc

Panacris 1

29.12.2015, 11:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Creier pane