Gogonele in otet

de alilianaa in Muraturi, 8 Sep 2013 | 24430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogonele
  • 5 morcovi
  • o telina ( frunze si radacina)
  • 5-6 graunti usturoi
  • 5-6 foi dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 1 l otet
  • 4 l apa
  • 5 linguri sare
  • 10 linguri zahar
  • un plic conservant
  • 5 ardei capia rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele in otet:

Toate ingredientele se spala, se curata, se pun la scurs. Morcovul il taiem betisoare si telina o taiem rondele. Pregatim usturoiul, aducem aproape semintele de mustar si piper si dafinul ( frunzele, nu pomul:) ).Pregatim borcanele ( spalate, uscate) si purcedem la asearea celor de mai sus dupa inspiratie. Eu prefer ca pe fundul borcanului sa fie tije de telina. Intep gogonelele cu un ac. Dupa ce toate sunt asezate, prepar solutia.


Solutia: 1 l otet si 4 l apa, se pun pe foc. Amestec zaharul si sarea si adaug compozitiei cu otet. Amestec sa grabesc diluarea acestora. Las sa fiarba bine. Pun si conservantul. Cand este gata pun la racorit. Cand este inca, calda solutia, o pun peste gogonele in borcane. Legam la gura borcanele si le punem la racoare in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

alilianaa 1

08.09.2013, 21:47

Geanina, Andreea, multumesc

diaconta 1

08.09.2013, 23:05

Foarte foarte mult imi plac

alilianaa 1

09.09.2013, 07:40

Si Noua Dia..de fapt Victor nu prea concepe sa vina iarna si sa nu aiba gogonele murate..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogonele in otet