Gogonele murate umplute

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 2826 vizualizari

 

Inspirat de Panacris. Foarte bun este.

 

INGREDIENTE

  • 250g carne tocata
  • 5 gogonele murate mari
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 2 rosii
  • 1 legatura marar
  • 4 linguri rosii taiate
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate umplute:

La gogonele se taie un capac, se curata interiorul si se pun in apa rece sa isi lase sarea si acreala.


Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 2-3 minute.


Se pune vegeta si piper.


Se adauga orezul spalat care a stat in apa rece si se mai caleste 5-6 minute.


Se adauga 1 lingura pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa la calit 5 minute.


Se lasa la racit.


Se amesteca intr-un castron carnea tocata cu ceapa si orezul si mararul tocat marunt pana la omogenizare.


Se umplu gogonelele scurse bine cu carne si se pun intr-o cratita.


Se pun felii de rosii peste ele si se pune apa pana la nivelul gogonelelor.


Se fierb pe foc mic 30 minute cu capac.


Se adauga rosiilr taiate si 2 linguri de pasta de tomate si se introduce la cuptor pentru 20 minute.


Se potriveste de gust si cand scade zeama este gata.


Se servesc calde cu smantana daca va place.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

25.06.2013, 08:38

mihaelar63 1

26.06.2013, 23:29

Eu nu prea mananc gogonele murate , dar daca sunt cu carne , parca as face un sacrificiu

MotanLaOale 1

26.06.2013, 23:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca din piure de cartofi si carne amestec