Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 15053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.


Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.


Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.


La fel se procedeaza cu toti gogosarii.


In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.


Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.


Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.


Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.


Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.


A doua zi se pun in camara.


Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alinutzika 1

14.09.2011, 22:56

bun

MIUTA 1

15.09.2011, 13:31

Bucataras Medi 1

15.09.2011, 13:49

interesanta reteta,imi place..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu usturoi si ardei iute pentru iarnă