Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 14743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

 Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.

Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.

Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.

La fel se procedeaza cu toti gogosarii.

In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.

Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.

Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.

Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.

A doua zi se pun in camara.

Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alinutzika 1

14.09.2011, 22:56

bun

MIUTA 1

15.09.2011, 13:31

Bucataras Medi 1

15.09.2011, 13:49

interesanta reteta,imi place..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!