Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 15873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.


Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.


Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.


La fel se procedeaza cu toti gogosarii.


In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.


Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.


Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.


Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.


Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.


A doua zi se pun in camara.


Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alinutzika 1

14.09.2011, 22:56

bun

MIUTA 1

15.09.2011, 13:31

Bucataras Medi 1

15.09.2011, 13:49

interesanta reteta,imi place..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la borcan dulci acrisori