Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 16846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.


Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.


Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.


La fel se procedeaza cu toti gogosarii.


In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.


Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.


Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.


Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.


Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.


A doua zi se pun in camara.


Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alinutzika 1

14.09.2011, 22:56

bun

MIUTA 1

15.09.2011, 13:31

Bucataras Medi 1

15.09.2011, 13:49

interesanta reteta,imi place..................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Zacusca