Gogosari in bulion

de La Ancuta in Conserve, 3 Oct 2011 | 4088 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la Dia si mi-am propus sa o incerc. Cred ca am gresit facand doar o portie :).

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 800 g pasta de rosii
  • 500 g zahar
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Spalam gososarii si ii taiem sferturi.


Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot.


Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam borcanele si acoperim pana a doua zi.


Merita incercati. Sosul este foarte bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

diaconta 1

04.10.2011, 17:51

Diana,apoi ne cerem la Bucataras in intretinere

gaby_duceag 1

04.10.2011, 18:40

diaconta 1

04.10.2011, 18:43

de ce razi doamna,crezi ca de placere as face treaba asta?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet