Gogosari in bulion

de La Ancuta in Conserve, 3 Oct 2011 | 3552 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la Dia si mi-am propus sa o incerc. Cred ca am gresit facand doar o portie :).

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 800 g pasta de rosii
  • 500 g zahar
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Spalam gososarii si ii taiem sferturi.


Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot.


Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam borcanele si acoperim pana a doua zi.


Merita incercati. Sosul este foarte bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

diaconta 1

04.10.2011, 17:51

Diana,apoi ne cerem la Bucataras in intretinere

gaby_duceag 1

04.10.2011, 18:40

diaconta 1

04.10.2011, 18:43

de ce razi doamna,crezi ca de placere as face treaba asta?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pt iarna