Gogosari in bulion by Doamna Dia

de Bucataras Medi in Conserve, 30 Oct 2010 | 3304 vizualizari

 

Mi-a placut cum suna reteta, mi-a placut cum aratau borcanele Diei si cu toate ca mai pusesem gogosari dar dupa alta reteta mi-a zis hai sa experimentez si aceasta reteta mai ales ca primisem acesti gogosari si doar nu era sa ii arunc.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari..............doamna Dia scrie rosii.............ei bine sa stiti doamna ca ai mei nu au fost toti rosii au mai fost si rosii-verzi
  • 800 g pasta de rosii..............am folosit o pasta facuta in casa
  • 500 g zahar
  • 500 ml otet
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper, foi de dafin
  • boabe de mustar ..............eu am pus, doamna Dia NU
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion by Doamna Dia:

Am facut intocmai si la fel ca doamna Dia..............deci..............am curatat gogosarii,i-am spalat si i-am taiat dupa bunul meu plac.Am pus intr-un ceaun toate ingredientele de mai sus , am amestecat si am pus la foc.Cand lichidul a inceput sa fiarba am pus gogosarii atatia cat ei sa fie acoperiti de lichid si am lasat pana cand a dat intr-un clocot.Scoatem gogosarii cu ajutorul unei palete si ii lasam intr-un vas sa se racoreasca.Intre timp repetam operatia cu restul de gogosari pana cand ii terminam.Cand gogosarii s-au racit ii asezam frumos in borcane , turnam lichidul peste ei si apoi capacim.

Asezam borcanele in camara si servim cand ni se face pofta.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion by Doamna Dia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosari in bulion by Doamna Dia-0
Gogosari in bulion by Doamna Dia-1
Gogosari in bulion by Doamna Dia-2
Gogosari in bulion by Doamna Dia-3
Gogosari in bulion by Doamna Dia-4
Gogosari in bulion by Doamna Dia-5
Gogosari in bulion by Doamna Dia-6
Gogosari in bulion by Doamna Dia-7
Gogosari in bulion by Doamna Dia-8

COMENTARII (32)

diaconta

diaconta 1

01.11.2010, 21:49

Mihaela ai dreptate,asa se inrosesc,nici ai mei n-au fost rosii de tot cand i-am luatdoamna Maria vezi ca ma pricep si io la cate ceva da' ca sa fiu sincera, e reteta mamei mele ,ea e Maestra la capitorul asta

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 10:36

Dia,am retinut ideea.Sarumana mamaei pentru reteta si tie ca ai postat-o................

alinutzika

alinutzika 1

28.09.2011, 14:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!