Gogosari in otet

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 34341 vizualizari

COMENTARII (8)

leoflori 1

10.07.2009, 19:18

5 "furculisioane" ca MERITI!

Oana 1

10.07.2009, 22:52

Saru'mana

Oana 1

20.07.2009, 16:41

Mariana, nu inteleg la ce te referi...nu ai mancat pana acum gogosari in otet? asa face si mama si bunica saramura pt. gogosari, cu otet, apa si sare...stii tu altfel?

Oana 1

11.09.2009, 20:04

Lena, se pun la litrul de lichid, mai bine zis. Deci la 3 l de apa pui 3 lg de sare si 6 de zahar. Cand adaugi si litrul de otet, mai completezi cu 1 lg de sare si 2 de zahar.

Oana 1

12.09.2009, 00:08

Cu placere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati cu ceapa, in Pikant fix