Gogosari in sos tomat

de Lau in Conserve, 12 Oct 2011 | 5004 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete,sunt foarte buni,am ajuns la concluzia lui Ancuta trebuia sa fac mai multe porti

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 borcan de pasta de tomate
  • 500 g otet
  • 500 g ulei
  • 500 g zahar
  • 5 linguri sare
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos tomat:

Gogosarii se curata de cotor si seminte, se spala si se taie in sferturi

Amestecam ingredientele si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii si lasam sa fiarba 3-5 minute (gogosarii sa fie acoperiti de sos). Ii scoatem cu o paleta si continuam pana terminam.

Asezam gogosarii in borcane spalate si sterilizate, adaugam sosul cald, capsam borcanele si acoperim pana a-2 -zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai, conservata pentru iarna