Gogosari umpluti cu carne

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 17 Noi 2009 | 19053 vizualizari

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

17.11.2009, 18:41

Suuuper! Nu am mai mancat din vara ardei umpluti, chiar mi s-a facut pofta!

rivka 1

17.11.2009, 18:56

mmmm ce bine arata, o bunatateeeee...
dupa gustul meu eu as lasa deoparte oregano si busuiocul si le-as inlocui cu patrunjel si marar dar asta e chestie de gusturi.

super arata...

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:07

eu nu am mancat niciodata cu oregano si busuioc, dar sunt tare curioasa ce gust are

Oana 1

17.11.2009, 19:07

Ramooo, ce bine arata!!! Acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns cand m-ai intrebat , dar sunt f. buni, nu-i asa? Si eu mai fac gogosari umpluti in loc de ardei si chiar voi face curand! mi-ai facut o poftaaaa! Si, ca si Rivka, imi place mult cu marar si patrunjel verde! Pun si in carne si apoi peste sos, cand sunt gata

rivka 1

17.11.2009, 19:24

eu nu gasesc gogosari numai ardei dar fac si eu foarte des...
eu ii fierb direct in sosul de rosii, nu il adaug la sfarsit.

ia sa fac si eu curand niste ardei umpluti iara ca trec bine si sunt buniiiiiiiiii...

Oana 1

17.11.2009, 19:48

Rivka, si eu tot in sos de rosii ii fierb

ramo_cata 1

18.11.2009, 00:28

ma bucur ca v-au placut cum arata...nu folosesc marar(nu am in casa asa ceva) pentru ca nu-i place sotului,poate sa fie mancarea lui preferata daca am pus marar am dat-o in bara...au un gust f bun cu busuioc si oregano,eu folosesc f mult busuiocul si oregano,aproape la orice...uite ca mi-ati dat o idee buna cu fierberea direct in bulionul de rosii..am sa incerc si eu ..la mine e prima oara cand fac cu gogosar si eu to ardei gras am folosit dar ma declar super multumita aproape ca-mi plac mai mult gogosarii umpluti ,sunt mai dulci ,mai carnosi ,mai aspectosi...

mihaelar63 1

11.02.2010, 18:22

ce dor mi-e de ceva umplut , dar cred ca acum gogo nu gasesc . dar tot o sa fac poate in ardei rosu gras

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat