Gogosari umpluti cu carne

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 17 Noi 2009 | 10384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g  amestec carne de vita cu porc
  • 12 gogosari
  • 1morcov
  • 1 ceapa
  • sare,piper,telina verde,oregano,busuioc
  • bulion de rosii
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri de orez 
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu carne:

Am scos semintele si cotoarele gogosarilor.


Carnea tocata am amestecat-o cu morcovul si ceapa date pe razatoarea mica,orez,ou,sare ,piper si 2 linguri de faina.Am umplut gogosarii cu carnea pregatita.


Am asezat gogosarii intr-o cratita si am pus apa peste ei.I-am pus la fiert la foc mediu.cand carnea si gogosarii au fost fierti am pus bulionul de rosii(pe care l-am amestecat cu 2 linguri de faina si l-am subtiat cu apa din cratita ca sa nu se formeze cocoloase).am mai adaugat sare dupa gust.


Am lasat cateva clocote si am adauga oregano,busuioc si telina verde.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

18.11.2009, 00:28

ma bucur ca v-au placut cum arata...nu folosesc marar(nu am in casa asa ceva) pentru ca nu-i place sotului,poate sa fie mancarea lui preferata daca am pus marar am dat-o in bara...au un gust f bun cu busuioc si oregano,eu folosesc f mult busuiocul si oregano,aproape la orice...uite ca mi-ati dat o idee buna cu fierberea direct in bulionul de rosii..am sa incerc si eu ..la mine e prima oara cand fac cu gogosar si eu to ardei gras am folosit dar ma declar super multumita aproape ca-mi plac mai mult gogosarii umpluti ,sunt mai dulci ,mai carnosi ,mai aspectosi...

mihaelar63 1

11.02.2010, 18:22

ce dor mi-e de ceva umplut , dar cred ca acum gogo nu gasesc . dar tot o sa fac poate in ardei rosu gras

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si creveti - Jambalaya