Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci

de fluturas in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 5622 vizualizari

 

un preparat gustos si foarte rapid

 

INGREDIENTE

  • o casoleta de aripioare
  • o cana de orez
  • o bucata de praz
  • 400g ciuperci
  • ulei
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci:

Aripioarele le-am taiat jumatati (ca sa se prajeasca uniform),le-am presarat cu piper,chilli,boia dulce,oregano,cimbru,sare si le-am prajit in ulei incins.


Pentru garnitura:am calit prazul tocat marunt apoi am adaugat ciupercile felii pana s-au rumenit putin apoi am pus orezul..(eu folosesc din cel cu bobul lung si prefiert) si l-am lasat putin amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.Peste toate am pus apa,sare,piper si le-am lasat la fiert pana ce orezul a fost gata.Am servit totul cu muraturi asortate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

rivka 1

19.11.2009, 21:09

eu sincer asa ceva nu am mancat niciodata cu muraturi(doar pilaf de orez cu pui cu muraturi) dar eu asa ceva servesc cu sos de chilli dulce si cu sos de arhide...o sa pun si eu o reteta intr-o zi de sos de arahide ...cand fac.

Zambareata 1

13.02.2012, 17:46

ador conopida murata,dar sa o mananc gatita altfel nu imi place....buna mancarica ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos de rosii si cartofi