Budinca Yorkshire cu carnati

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2015 | 7055 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Mena >:D< ...
La inceput aveam teama ca nu imi va placea , deoarece mie budincile nu imi plac foarte mult ... insa rezultatul final la aceasta budinca este nemaipomenit.... ... cel mic dadea la o parte carnatii si prefera budinca :) ... cu siguranta voi repeta reteta >:D

 

INGREDIENTE

  • 8 carnati din carne porrc
  • 1 lingura cu unt
  • 3 oua
  • 1 si 1\4 cana lapte
  • 1 cana faina
  • sare
  • ulei ( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire cu carnati:

Carnatii ii taiem rondele cu ajutorul unui cutit bine ascutit . 

Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins punem carnatii si ii prajim la foc potrivit pe toate partile . Cand carnatii s-au rumenit frumos, ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Intr-un bol punem ouale intregi si cu ajutorul unui mixer, le mixam la viteza maxima pana devin spuma . 

Adaugam apoi sarea, laptele si faina. Mixam in continuare pana ce ingredientele s-au amestecat bine intre ele. 

Lasam bolul cu aluat sa se odihneasca pentru 15 -20 minute . 

Incalzim cuptorul la 200 grade . Luam un vas pentru cuptor ( puteti folosi o tava oarecare) si il introducem in cuptorul incins pentru 4-5 minute pentru a se incinge bine . 

Scoatem vasul din cuptor ( cu grija ! ) si punem untul . Rotim vasul pentru a acoperi intreaga suprafata cu unt . 

Punem repede carnatii si turnam apoi cu grija aluatul de budinca .

Punem din nou vasul la cuptor si lasam circa 25-30 minute .

Se serveste calda . 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Mena inloc de carnati a folosit chiftelute !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

- Andreea - 1

08.09.2015, 10:06

Xandrinne

cristeena20 1

11.10.2018, 21:57

eu acuma fac -dar cuc arnati afumat revin cu rezultatul !!

- Andreea - 1

16.10.2018, 23:42

Cred ca e si mai super ...pt ca ii da un plus de gust

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Deliciul sultanului