Budinca Yorkshire cu carnati

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2015 | 3309 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Mena >:D< ...
La inceput aveam teama ca nu imi va placea , deoarece mie budincile nu imi plac foarte mult ... insa rezultatul final la aceasta budinca este nemaipomenit.... ... cel mic dadea la o parte carnatii si prefera budinca :) ... cu siguranta voi repeta reteta >:D

 

INGREDIENTE

  • 8 carnati din carne porrc
  • 1 lingura cu unt
  • 3 oua
  • 1 si 1\4 cana lapte
  • 1 cana faina
  • sare
  • ulei ( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire cu carnati:

Carnatii ii taiem rondele cu ajutorul unui cutit bine ascutit .


Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins punem carnatii si ii prajim la foc potrivit pe toate partile . Cand carnatii s-au rumenit frumos, ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .


Intr-un bol punem ouale intregi si cu ajutorul unui mixer, le mixam la viteza maxima pana devin spuma .


Adaugam apoi sarea, laptele si faina. Mixam in continuare pana ce ingredientele s-au amestecat bine intre ele.


Lasam bolul cu aluat sa se odihneasca pentru 15 -20 minute .


Incalzim cuptorul la 200 grade . Luam un vas pentru cuptor ( puteti folosi o tava oarecare) si il introducem in cuptorul incins pentru 4-5 minute pentru a se incinge bine .


Scoatem vasul din cuptor ( cu grija ! ) si punem untul . Rotim vasul pentru a acoperi intreaga suprafata cu unt .


Punem repede carnatii si turnam apoi cu grija aluatul de budinca .


Punem din nou vasul la cuptor si lasam circa 25-30 minute .


Se serveste calda .


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Mena inloc de carnati a folosit chiftelute !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Andreea Caroline 1

07.09.2015, 18:11

Aletta ... pune si tu si fa

Xandrinne 1

08.09.2015, 07:23

Andreea Caroline 1

08.09.2015, 10:06

Xandrinne

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti, cu afumatura