Ardei umpluti

de izulika in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 3003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne (amestec vita porc)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • 2 rosii
  • 10 ardei grasi de marime medie
  • 3 lingurite delicat
  • 4 lingurite cimbru
  • 1 lingurita piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ceapa verde, mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun la calit in cele 4 linguri de ulei.Se amesteca bine dupa care se adauga pasta de tomate si cele 3 linguri de orez se mai lasa 5 minute si apoi se da la racit.Dupa ce compozitia s-a racit se pune peste carnea tocata, apoi se adauga oul,piperul,cimbrul,delicatul si se amesteca bine.Ardeii se decupeaza de jur imprejurul coditei si se scoate cu tot cu seminte, asa se face la fiecare ardei, apoi se spala ardeii si se lasa sa se scurga de apa.Dupa ce ardeii s-au scurs se umple fiecare ardei cu compozitia de carne, dupa ce s-a umplut fiecare ardei se taie bucati de rosie si se pun capacele ardeilor.Intr-o oala se pun pe fund coditele de la marar si patrunjel si resturile de la rosii tocate pentru a nu se lipi ardeii de fundul oalei, apoi se aranjeaza ardeii in oala dupa care se adauga apa calda peste si se pun la fiert.Dupa ce au fiert intr-un castron se pune o lingura de faina si se amesteca cu apa in care au fiert ardeii, se amesteca bine si se adauga peste ardei fara a face cocoloase se adauga si 2 lingurite de delicat si se mai lasa la fiert 10 minute, se inchide focul si se presara cu verdeata proaspata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ana 1

22.06.2010, 12:33

Foarte buniam facut si eu azi.

izulika 1

22.06.2010, 17:58

va multumesc pentru aprecieri si voturi :*:*

nadina73 1

24.06.2010, 18:11

vai ce bine arata grozav 5 furcu mari si late

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor