Sufleu de cartofi cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2010 | 23884 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare,
  • 1 kg cartofi,
  • 100 gr cascaval ras,
  • 100 gr telemea rasa,
  • 4 oua,
  • 4 linguri de unt,
  • 1/2 catel usturoi pisat,
  • condiment pt pui,
  • 2 linguri smantana,
  • 3 rosii cherry,
  • cateva felii de ardei gras,
  • sare,vegeta,
  • 1lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu piept de pui:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 20minute,se scurg si se mixeaza.

Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu condimentul de pui si se prajeste la foc iute pe ambele parti.

Pireul de cartofi se amesteca cu smantana,galbenusurile de ou,cascavalul,telemeaua si usturoiul pisat.

Separat se bat albusurile de ou cu un praf de sare si se incorporeaza incet in pireul de cartofi.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se rastoarna pireul.Deasupra se pun bucatile de carne,rosiile taiate in doua si fasiile de ardei.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 35minute.Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel a la Nicosia