Gogosele cu iaurt

de mamaieelena in Dulciuri, 18 Iul 2013 | 2681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g iaurt
  • 250g faina
  • 25g drojdie proaspata
  • 50ml apa calduta si 1 lingurita zahar pentru dizolvarea drojdiei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu iaurt:

Se incepe cu dizolvarea drojdiei intr-un castronel in care se pune apa calduta si lingurita cu zahar.

Se lasa la dospit,intre timp se bat ouale si iaurtul intr-un castron mai mare se adauga si drojdia dospita dar si faina amestecandu-se bine sa nu faca cocoloase cu un tel.

Se lasa la dospit o vreme dupa care intr-o cratita sau tigaie mai adanca se pune ulei la incins si cu o lingura inmuiata in ulei, se ia din aluat si se pune in uleiul incins se lasa la prajit si pe o parte si pe cealalta pana capata culoarea aurie.

Se scot pe hartie absorbanta.Se pot pudra din belsug cu zahar pudra.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

19.07.2013, 09:37

multumesc Ruxy pentru gandurile bune da sunt bine sau aproape bine

mamaieelena 1

19.07.2013, 09:43

Multumesc mena ca va ganditi si la mine cu totii am trecut prin grele incercari recunosc nu a fost usor dar cum toate sunt trecatoare la fel ca si noi... incerc sa-mi revin,oricum in momentele grele cum am mai recunoscut si in alte dati ca sa imi revin din suparari intru pe bucataras si aici revin la viata si ma mai detasez de la gandurile pe care le am.O zi buna va doresc la toti si inca o data va multumesc.

mihaelar63 1

22.07.2013, 23:44

Draga mea

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pufosi cu crema de piersici