Gogosele cu iaurt

de mamaieelena in Dulciuri, 18 Iul 2013 | 1076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g iaurt
  • 250g faina
  • 25g drojdie proaspata
  • 50ml apa calduta si 1 lingurita zahar pentru dizolvarea drojdiei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu iaurt:

Se incepe cu dizolvarea drojdiei intr-un castronel in care se pune apa calduta si lingurita cu zahar.


Se lasa la dospit,intre timp se bat ouale si iaurtul intr-un castron mai mare se adauga si drojdia dospita dar si faina amestecandu-se bine sa nu faca cocoloase cu un tel.


Se lasa la dospit o vreme dupa care intr-o cratita sau tigaie mai adanca se pune ulei la incins si cu o lingura inmuiata in ulei, se ia din aluat si se pune in uleiul incins se lasa la prajit si pe o parte si pe cealalta pana capata culoarea aurie.


Se scot pe hartie absorbanta.Se pot pudra din belsug cu zahar pudra.Pofta buna,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

19.07.2013, 09:37

multumesc Ruxy pentru gandurile bune da sunt bine sau aproape bine

mamaieelena 1

19.07.2013, 09:43

Multumesc mena ca va ganditi si la mine cu totii am trecut prin grele incercari recunosc nu a fost usor dar cum toate sunt trecatoare la fel ca si noi... incerc sa-mi revin,oricum in momentele grele cum am mai recunoscut si in alte dati ca sa imi revin din suparari intru pe bucataras si aici revin la viata si ma mai detasez de la gandurile pe care le am.O zi buna va doresc la toti si inca o data va multumesc.

mihaelar63 1

22.07.2013, 23:44

Draga mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe