Piscotica Ole

de Constelatialeu in Dulciuri, 16 Noi 2016 | 5520 vizualizari

 

Nu sariti, n-am gasit alta denumire si nici nu ma intereseaza sa fie gasita reteta, nu asta-i scopul meu pe aici.....M-a inspirat o voce frumoasa si calda, aveam nevoie de un impuls, asa ca s-a declansat auzind o voce frumoasa.....ma bantuiau piscoturile din dulap si smantana din frigider....asa ca m-am jucat nitel, asa rapid ......

 

INGREDIENTE

  • 18 piscoturi
  • 1 plic capuccino original
  • apa calduta
  • Crema
  • 1 plic Creme Ole ciocolata amara cu portocala
  • 50 g zahar pudra
  • 200 ml lapte
  • Frisca
  • 215 g smantana dulce peste 30% grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 80 ml lapte rece
  • Decor
  • bobite de strugure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscotica Ole:

Punem intr-un bol continutul plicului de creme ole, adaugam zaharul si laptele apoi mixam si gata crema ( pentru carcotasi nu cititi, ca va pica greu la stomac prafurile). In alt bol inalt punem smantana ( folosesc o smantama grasa si foarte groasa, se poate intinde pe paine), zaharul si laptele si mixam pana obtinem o frisca ferma, atentie nu mixati foarte mult, riscati sa o dati in unt.....Pregatim si capuccino, amestecand praful cu apa calduta, apoi trecem fiecare piscot prin lichid, atentie nu tineti mult, folositi o pensulica, sa nu se inmoaie prea rau si sa se flescaiasca.....Se asaza pe un platou piscoturile, unul langa altul, precum soldatii la instructie, apoi cu ajutorul unui posh punem crema pe fiecare piscot, deasupra cremei asezam alt rand de piscoturi si deasupra ornam cu frisca, moturi de crema si bobite de strugure. Dam la frigider pentru vreo 2 ore, daca puteti sa rezistati, daca nu mancati si gata, scapati de-o grija.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscotica Ole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta