Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Intr-un bol se pune faina amestecata cu drojdia, apoi restul ingredientelor se amesteca sa se incorporeze bine toate ingredientele si se framanta cca 10-15 mi.
Se acopera cu un prosop si se da sa stea la temperatura camerei cca 40 min
Se presara faina pe masa de lucru se i-a coca si se intinde cu sucitorul(facaletul) la o grosime de 1 cm, se i-a o forma sau un pahar pentru"decupat", eu am avut diferite forme , dar de data aceasta am dorit sa fie in forma de inimioara:)
Se aseaza usor pe o planseta si se mai lasa cca 10 min, intre timp se pune uleiul la incins intr-un vas si cand este bine intins se da la focul mic si se pun gogosile cu fata in jos. Dupa prajirea pe ambele parti se scot pe o tava cu servet pus pe ea pentru a se scurge uleiul, se lasa pana mai sunt foarte putin caldute sau chiar racite, se pudreaza si se aseaza pe un platou pentru servire.
POFTA BUNA!!!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult