Gogosi cu dulceata de capsuni

de Aletta in Dulciuri, 24 Sep 2015 | 947 vizualizari

 

Simplu, asa-i? Dar mereu delicios oricum ar fii,cu zahar pudra sau dulceata,sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • coaja de la o lamaie
  • 1 pahar de lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • o lingurita de zahar
  • 2 oua.
  • 50 g unt
  • 400 ml ulei
  • dulceata de capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dulceata de capsuni:

Primul lucru punem laptele la incalzit pe foc apoi adaugam drojdia si zaharul si lasam aproximativ 15 minute pana fermenteaza.


Intr-un bol sau cratita, punem faina, ouale, praful de sare, coaja de lamaie, untul topit si peste drojdia si plamadim pana cand nu se mai lipeste de maini.


Lasam la crescut cam o ora, apoi pe o planseta intindem aluatul si cu o ceasca sau cu gura unui pahar decupam gogosile.


Le punem in baia de ulei si le scoatem cand sunt rumene.


Se servesc cu orice fel de dulceata, branza. Eu le-am uns cu o dulceata de casa de capsuni.

 

TIPS-URI

1

pentru un gust mai desavarsit se poate adauga in aluat si un plic de zahar vanilinat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Aletta 1

24.09.2015, 22:03

Camelia

-Licurici- 1

25.09.2015, 08:15

Foarte bune!

Aletta 1

25.09.2015, 22:29

Multumesc Licurici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase