Gogosi cu dulceata de capsuni

de Aletta in Dulciuri, 24 Sep 2015 | 3241 vizualizari

 

Simplu, asa-i? Dar mereu delicios oricum ar fii,cu zahar pudra sau dulceata,sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • coaja de la o lamaie
  • 1 pahar de lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • o lingurita de zahar
  • 2 oua.
  • 50 g unt
  • 400 ml ulei
  • dulceata de capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dulceata de capsuni:

Primul lucru punem laptele la incalzit pe foc apoi adaugam drojdia si zaharul si lasam aproximativ 15 minute pana fermenteaza.

Intr-un bol sau cratita, punem faina, ouale, praful de sare, coaja de lamaie, untul topit si peste drojdia  si plamadim pana cand nu se mai lipeste de maini.

Lasam la crescut cam o ora, apoi pe o planseta intindem aluatul si cu o ceasca sau cu gura unui pahar decupam gogosile.

Le punem in baia de ulei si le scoatem cand sunt rumene.

Se servesc cu orice fel de dulceata, branza. Eu le-am uns cu o dulceata de casa de capsuni.

TIPS-URI

1

pentru un gust mai desavarsit se poate adauga in aluat si un plic de zahar vanilinat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Aletta 1

24.09.2015, 22:03

Camelia

-Licurici- 1

25.09.2015, 08:15

Foarte bune!

Aletta 1

25.09.2015, 22:29

Multumesc Licurici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi