Gogosi cu inghetata

de Lau in Dulciuri, 8 Iun 2011 | 2147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 600 ml iaurt
  • 400 g zahar
  • 1 praf de sare
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • esenta de vanilie
  • inghetata de ciocolata
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu inghetata:

se face maiaua din drojdie,1 lingurita zahar, un praf de sare, 2 linguri de iaurt, 1 lingura faina si se lasa 15 minute sa faca basicute

se cerne faina intr-un lighean

se face gaura in mijloc si se adauga  restul de ingrediente, maiaua si se framanta coca, apoi se lasa la dospit 50 minute

se infaineaza masa de lucru, se intinde o foaie de cca 1 cm grosime, se fac cercuri cu o cescuta sau pahar si se mai lasa 15 minute la dospit

se prajesc in baie de ulei

se scot pe o un servetel absorbant de bucatarie

se pudreaza cu zahar

cand s-au racit putin se taie putin si se umplu cu inghetata, dupa preferinta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosi cu inghetata-0
Gogosi cu inghetata-1
Gogosi cu inghetata-2
Gogosi cu inghetata-3

COMENTARII (16)

alldaycooking

alldaycooking 1

10.06.2011, 06:15

Super combinatie!

Lau

Lau 1

10.06.2011, 08:44

gratziela
allda

alinutzika

alinutzika 1

08.08.2011, 15:48

ce bune gogosele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!