Gogosi cu inghetata

de Lau in Dulciuri, 8 Iun 2011 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 600 ml iaurt
  • 400 g zahar
  • 1 praf de sare
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • esenta de vanilie
  • inghetata de ciocolata
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu inghetata:

se face maiaua din drojdie,1 lingurita zahar, un praf de sare, 2 linguri de iaurt, 1 lingura faina si se lasa 15 minute sa faca basicute


se cerne faina intr-un lighean


se face gaura in mijloc si se adauga restul de ingrediente, maiaua si se framanta coca, apoi se lasa la dospit 50 minute


se infaineaza masa de lucru, se intinde o foaie de cca 1 cm grosime, se fac cercuri cu o cescuta sau pahar si se mai lasa 15 minute la dospit


se prajesc in baie de ulei


se scot pe o un servetel absorbant de bucatarie


se pudreaza cu zahar


cand s-au racit putin se taie putin si se umplu cu inghetata, dupa preferinta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alldaycooking 1

10.06.2011, 06:15

Super combinatie!

Lau 1

10.06.2011, 08:44

gratziela
allda

alinutzika 1

08.08.2011, 15:48

ce bune gogosele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu ciocolata