Gogosi ineluse

de Miha in Dulciuri, 18 Mai 2009 | 19147 vizualizari

 

Gogosi gustoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie si rom
  • un varf de cutit cu sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Se cerne faina intr-un vas.Se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar.Lasam putin pana incepe sa se umfle.

Ouale se bat bine cu praful de sare si cu restul de zahar.Se toarna peste faina.

Se adauga esentele si incepem sa framantam pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasului.

Incepem apoi sa adaugam treptat untul topit.Se lasa la dospit in jur de 2 ore.

Masa se presara cu faina pentru a nu se lipi aluatul.Se intinde o foaie nu foarte groasa si se taie cercuri,apoi in interior inca un cerculet cu o forma mai mica.

Se lasa pe masa sa mai creasca putin,apoi se coc in uleiul bine incins.

Se tavalesc prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Miha 1

05.01.2010, 21:55

Si Robert m-a intrebat azi cand ii mai fac gogosi... Sa va fie de bine, ma bucur ca v-au placut.

elena1988 1

04.03.2011, 18:29

am facut de multe ori reteta ta de gogosi, sunt minunate

tanyapatap 1

04.03.2011, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Creme brulee cu anason stelat