Gogosi ineluse

de Miha in Dulciuri, 18 Mai 2009 | 18772 vizualizari

 

Gogosi gustoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie si rom
  • un varf de cutit cu sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Se cerne faina intr-un vas.Se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar.Lasam putin pana incepe sa se umfle.

Ouale se bat bine cu praful de sare si cu restul de zahar.Se toarna peste faina.

Se adauga esentele si incepem sa framantam pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasului.

Incepem apoi sa adaugam treptat untul topit.Se lasa la dospit in jur de 2 ore.

Masa se presara cu faina pentru a nu se lipi aluatul.Se intinde o foaie nu foarte groasa si se taie cercuri,apoi in interior inca un cerculet cu o forma mai mica.

Se lasa pe masa sa mai creasca putin,apoi se coc in uleiul bine incins.

Se tavalesc prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Miha 1

05.01.2010, 21:55

Si Robert m-a intrebat azi cand ii mai fac gogosi... Sa va fie de bine, ma bucur ca v-au placut.

elena1988 1

04.03.2011, 18:29

am facut de multe ori reteta ta de gogosi, sunt minunate

tanyapatap 1

04.03.2011, 18:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru cafea