Gogosi pufoase

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 15 Noi 2011 | 46636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina 
  • Un plic de drojdie uscata 
  • 2 oua 
  • 3 linguri de margarina 
  • 2 linguri de zahar 
  • O ceasca de cafea cu apa 
  • Ulei pt prajit 
  • Zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se framanta bine

Dupa ce compozitia a fost framantata destul, se lasa la dospit pana ce isi dubleza volumul

Se intinde o foaie de aprox 0.5 cm si cu ajutorul unui pahar, dam forma gogosilor

Punem uleiul la incins, dupa care punem gogosile la prajit

Se lasa la prajit pana prind o culoare aurie, dupa care se scot pe un prosop de hartie

Se pudreaza cu zahar

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

cocolina 1

19.04.2012, 17:56

Ce frumoase ti-au iesit si cred ca sunt foarte,foarte bune

Nykola 1

10.10.2013, 11:58

jolygina 1

10.10.2013, 19:33

ce pofta imi eee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Donuts