Gogosi pufoase

de Bucataras Monica in Dulciuri, 8 Apr 2012 | 4280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cubulet drojdie
  • faina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa (pentru drojdie)
  • o masura lapte
  • 1 masura apa minerala
  • 2 oua
  • 1 varf sare
  • zahar(dupa gust)
  • 1 pachet zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Se pune la inmuiat drojdia cu putina apa calduta si 2 lunguri de zahar.Separat se adauga in faina ouale,zaharul,uleiul,sarea,laptele,apa apoi se adauga drojdia.Se framanta un aluat maleabil, nelipicios.Se lasa la dospit circa 20-25 minute,apoi se intinde cate o foaie grosuta si se decupeaza  forme dorite, care se plonjeaza in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.Dupa ce se termina de pregatit se pudreaza cu zahar vanilinat.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi simple