Gogosi pufoase (inimioare)

de mena29 in Dulciuri, 3 Iun 2010 | 13711 vizualizari

 

Aceste gogosi le-am facut de ziua indragostitilor dar le-am postat doar acum

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina,
  • 4 oua,
  • 2 plicuri drojdie,
  • 450 ml. lapte,
  • 180 gr.zahar,
  • un strop de sare,
  • un plic zahar vanilat,
  • 6 linguri ulei sau 100 gr. unt,
  • coaja rasa de la o lmaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase (inimioare):

Se amesteca pe rand toate ingredientele,la urma se adauga untul incalzit putin si se lasa la dospit cca.o ora.

Se intinde aluatul si se taie in formele dorite,dupa care se prajeste in ulei incins.Pofta buna!!!!!!

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase (inimioare)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

mena29 1

04.06.2010, 10:58

Janet sa ai spor

Ubulika 1

26.06.2010, 09:57

vaiii ce simpatice suntsi eu vreau sa fac

alice_frumi 1

27.07.2010, 13:01

foarte frumoase inimioarele tale.......si eu fac gogosi, si le tai cu toate formele pe care le am : braduti, fluturasi, inimioare, floricele.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi rulate cu branza