Gogosi pufoase(facute cu lingura)

de mybella in Dulciuri, 28 Iun 2013 | 31937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 1 plic drojdie uscata
  • 350-400 gr faina
  • sare
  • esenta rom sau vanilie
  • coaja de lamaie rasa
  • zahar vanilat
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase(facute cu lingura):

Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba.Se adauga lapte caldut,coaja de lamaie rasa,esenta de rom sau de vanilie si zaharul vanilat.


Se adauga faina cernuta in ploaie si pliculetul de drojdie.Aluatul trebuie sa fie putin mai gros ca la chec.


Aluatul se lasa sa se odihneasca cateva minute pana cand incepe sa faca bule,incepe sa cresca.


Intr un ceaun se pune uleiul la incalzit iar cand sa incins se ia din compozitie cu lingura si se pune in ceaun sub forma de gogosi.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel ca sa absoarba uleiul in exces.


Cat sunt inca calde se presoara deasupra zahar pudra amestecat cu putin zahar vanilat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase(facute cu lingura)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.06.2013, 10:42

De multisor nu am facut dar sunt foarte bune

Anett 1

29.06.2013, 11:22

tare bun!

adry88 1

29.06.2013, 13:05

servesc si eu una

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Gogosi spritate cu iaurt