Gogosi pufoase(facute cu lingura)

de mybella in Dulciuri, 28 Iun 2013 | 35526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 1 plic drojdie uscata
  • 350-400 gr faina
  • sare
  • esenta rom sau vanilie
  • coaja de lamaie rasa
  • zahar vanilat
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase(facute cu lingura):

Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba.Se adauga lapte caldut,coaja de lamaie rasa,esenta de rom sau de vanilie si zaharul vanilat.

Se adauga faina cernuta in ploaie si pliculetul de drojdie.Aluatul trebuie sa fie putin mai gros ca la chec.

Aluatul se lasa sa se odihneasca cateva minute pana cand incepe sa faca bule,incepe sa cresca.

Intr un ceaun se pune uleiul la incalzit iar cand sa incins se ia din compozitie cu lingura si se pune in ceaun sub forma de gogosi.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel ca sa absoarba uleiul in exces.

Cat sunt inca calde se presoara deasupra zahar pudra amestecat cu putin zahar vanilat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase(facute cu lingura)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.06.2013, 10:42

De multisor nu am facut dar sunt foarte bune

Anett 1

29.06.2013, 11:22

tare bun!

adry88 1

29.06.2013, 13:05

servesc si eu una

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Donuts la cuptor