Gogosica infuriata

de alinutza88 in Dulciuri, 6 Iul 2012 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie
  • 1 kg faina
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • Esenta rom
  • Zahar vanilat
  • Un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosica infuriata:

Se dizolva drojdia intr-o cana cu apa calduta. Se pune faina intr-un vas, se face o gaura in mijloc, se adauga ouale, laptele caldut, drojdia dizolvata, zaharul vanilat, esenta de rom si praful de sare. Se incorporeaza totul prin miscari circulare. Pentru a face aluatul mai fraged adaugati 8 linguri de ulei sau unt topit.

Intindeti coca dar nu foarte subtire pentru a cu iesi cu gaura in interior, si decupati cu un pahar sau taiati pur si simplu cu un cutit ce forme doriti. Se mai lasa un pic la dospit, iar apoi sunt gata de prajit. Tavaliti-le prin zahar pudra cu gust de vanilie!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosica infuriata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase si haioase